AjaveskiKunsti- ja käsitöökeskus

Ajaveski saviring

Alates oktoobrist on saviringid taas kolmapäeva ja neljapäeva õhtuti kell 18.30-20.30 (jälgige kalendrit) avatud kõigile huvilistele, kes kunagi savitööga on kokku puutud ja tahaks seda põnevat tegevust hobi korras jätkata või on alles avastamas. Ootame rõõmuga vanu ja uusi liikmeid! Hetkel on alustav grupp täis, uus alustav grupp alustab jaanuarist 2018. 

Meie poolt on materjalid, seadmed, tore seltskond ja juurde õpetussõnad.Töötoa hind on 8-10 eurot sõltuvalt töö suurusest. Jälgi kindlasti ka ajakava kodulehe kalendris, et olla õigel ajal õiges kohas juhul kui toimub muudatusi ajakavas. Alustav grupp kolmapäeviti ja tegijamad neljapäeviti. Vajalik eelregistreerimine, sest grupi suurused on u 10 inimest – anna teada või küsi lisa  Ajaveski facebookis või margit.partel@gmail.com

Comments are currently closed.